Blog
 

Je vůbec potřeba psát nějaký úvod? Všechny mé drby můžu rovnou zahodit do koše, a to jsem se s nimi tak pečlivě sháněla. Jenže! Pak přišel ples a dámy a pánové, byla to teda jízda.

Mysleli jste si miláčkové, že ode mě máte pokoj? Tak to se hodně pletete! Protože já tu jsem pořád a nezmizím nikdy, prostě nikdy, chápete? Zeptejte se klidně svých o deset let starších sourozenců.
Nicméně! Dnešní várka drbů bude tak horká, že na ně budete potřebovat chňapku. Jdeme na to!

Tak jo, slíbila jsem, že přijdu s drby na Margaritu a hodlám to splnit. Protože tohle... tohle je už fakt moc, pane řediteli.

Tichá voda?

01.12.2020

Uuuu! Říká se, že tichá voda břehy mele. A jak se zdá, slečna Vivian Blomgren je toho příkladem! Jestli nevíte o koho jde, možná si vzpomenete na její sestru Astrid, ano, tu Astrid, která spala s Jayem. (Už to nepopírej, stejně to všichni víme.)
Jak se ale zdá, téhle rodině nestačilo sebrat jednoho krasavce naší školy, protože zatímco...

Škola volá!

25.08.2020

tak už je to tady zase, prázdniny končí a to znamená jediné, vracíme se do té mučírny.
Během prázdnin jsem se Vás snažila zásobovat co nejvíc božími fakty o lidech ze školy, ale někteří odchází a někteří noví se pro změnu nastupují. Takže sbohem naše lásko Jayi, věříme, že tvé vlasy jsou stále stejně boží, i když jsi v...

© 2018 StribrneRPGSnu@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky